AKTUALIZÁCIA: Vlhová skončila štvrtá v slalome Svetového pohára

NETKY.SK • 12 Marec 2022, 11:04 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Vlhová skončila štvrtá v slalome Svetového pohára

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová figuruje po prvom kole slalomu na 2. mieste so stratou len 8 stotín na vedúcu Lenu Duerrovú. V druhom kole na medailu nedosiahla.

slovakia

left justify in out

Aktualizácia 12. 3. 2022 14:40

 

Petra Vlhová skončila štvrtá v slalome vo Svetovom pohári. Mikaela Shiffrinová obsadila 9. priečku, na čele celkového poradia má pred Vlhovou náskok 56 bodov. Vo švédskom Åre vyhrala Katharina Liensbergerová.

Vlhová dosiahla v tomto ročníku najhorší výsledok v slalome. Predtým v tejto disciplíne päťkrát vyhrala, dva razy skončila druhá a na ZOH v Pekingu získala zlatú medailu.


Program Svetového pohára vyvrcholí na budúci týždeň v Courcheveli. Vo francúzskom stredisku sa uskutočnia zjazd (16. 3.), super-G (17. 3.), slalom (19. 3.) a obrovský slalom (20. 3.). 

 

 

Prvé kolo

 

Tretia skončila Anna Swenn Larssonová (+0,11 s), Mikeala Shiffrinová sa umiestnila na štvrtom mieste s mankom 25 stotín. Druhé kolo je na programe od 13:45 h.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona