Svetový pohár by sa mohol vrátiť v septembri 2016

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 12:41 • 2 min
Svetový pohár by sa mohol vrátiť v septembri 2016

LOS ANGELES - Svetový pohár by sa mohol vrátiť do medzinárodného hokejového kalendára v roku 2016. V uplynulých dňoch o tejto možnosti rokovali predstavitelia zámorskej NHL a hráčskej únie NHLPA.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že je to dôležité a že je to veľká príležitosť pre hokej," uviedol pre agentúru AP komisár NHL Gary Bettman s tým, že Svetový pohár by sa mohol vrátiť v septembri 2016.
      

Prestížny turnaj sa konal naposledy v roku 2004 a vyhrala ho Kanada. Vtedy ho hostilo sedem miest v Severnej Amerike a Európe, pričom finále sa hralo v Toronte. Podľa tsn.ca by ho v novom formáte organizovalo už iba jedno, nanajvýš dve mestá.
      

Bettman ďalej uviedol, že zatiaľ sa nerozhodlo ani o účasti hokejistov z NHL na najbližších zimných olympijských hrách v roku 2018 v kórejskom Pjongčangu a že o tejto otázke ešte treba diskutovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies