Svetový deň turizmu prinesie aj filmy Pavla Barabáša

NETKY.SK • 2 September 2011, 22:37 • 2 min
Svetový deň turizmu prinesie aj filmy Pavla Barabáša

Svetový deň turizmu prinesie aj filmy Pavla Barabáša

slovakia

left justify in out

img

Priblížiť širokej verejnosti kultúru a špecifiká vlastnej krajiny i nezvyčajných destinácií a motivovať ľudí k cestovaniu je cieľom Svetového dňa turizmu (SDT) 2011. Podujatie organizuje už po šiesty raz Katedra manažmentu kultúry a turizmu Univerzity Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre v spolupráci s nitrianskym magistrátom.
      „Oslavy SDT budú prebiehať v podobe prezentácií, prednášok, filmových blokov a výstav, počas ktorých si každý návštevník príde na svoje. Hosťujúcou krajinou je pre mnohých známa krajina Egypt, ktorá bude predstavená pútavou formou. Oslavy sa budú konať 27. septembra, v Akropole na Hodžovej ulici. Do projektu sú zapojení nielen študenti katedry, ale aj rôzni cestovatelia a subjekty cestovného ruchu,“ uviedla jedna z organizátoriek podujatia Lucia Herdová.
      Súčasťou projektu bude aj premietanie cestopisných filmov Pavla Barabáša. Odznejú tiež prezentácie rôznych cestovateľov, študentov a pracovníkov UKF, ktorí absolvovali cesty a pobyty v zahraničí, či študentov z výmenných pobytov a stáží. „Vyvrcholením programu bude beseda s významným cestovateľom a zakladateľom CK Bubo Ľubošom Fellnerom. Nebudú chýbať prezentačné stánky a výstavy fotografií z ciest Pavla Barabáša,“ informovala Herdová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies