Svetová šampiónka boxu Holly Holm podpísala zmluvu s UFC

NETKY.SK • 15 August 2014, 13:31 • 2 min
Svetová šampiónka boxu Holly Holm podpísala zmluvu s UFC

LAS VEGAS - Dodnes ešte nie je známe kto sa postaví aktuálnej šampiónke Ronde Rousey. Ronda sa vráti späť do oktagonu pravdepodobne až budúci rok kvôli zlomenému palcu a operácii kolena. Od piatku však v zozname možných súperiek figuruje nová tvár a to šampiónka boxu Holly Holm.

slovakia

left justify in out

Prezident UFC Dana White na sociálnej sieti zverejnil túto info, že do ženského tímu prijal Holly Holm. Podľa vyjadrení Holly by sa však nechcela hneď v debutovom zápase stretnúť s Rondou v titulovom zápase.

Holly ktorá v boxerskej kariére dosiahla bilanciu 33-2 a získala niekoľko svetových titulov rôžnych boxerských organizáciách sa preorientovala na MMA v roku 2011 a doteraz nenašla premožiteľku. Na svojom konte ma 7 zápasov z toho 6 KO a vybojovala si titul v organizácii Legacy Fight Club. Bojuje pod záštitou Jacskon – Winkeljohn gym   v Novom Mexiku. V tomto gyme trénuje taktiež svetová jednotka MMA Jon Jones, Carlos Condit, Donald Cerrone a mnoho iných zvučných mien.

 

Zatiaľ však neodzneli žiadne informácie o tom kde a kedy uskutoční Holly svoju UFC premiéru.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies