Svetová premiéra snímky T2 Trainspotting bude v Edinburghu

NETKY.SK • 5 Január 2017, 16:00 • 2 min
Svetová premiéra snímky T2 Trainspotting bude v Edinburghu

EDINBURGH - Svetová premiéra pokračovania kultového filmu Trainspotting (1996) s názvom T2 Trainspotting sa uskutoční 22. januára v škótskom Edinburghu. Tvorcovia sa zrejme rozhodli pre škótsku metropolu, keďže sa v nej odohráva dej očakávanej novinky.

slovakia

left justify in out

Na podujatí v miestnom Fountain Park Entertainment Centre by sa mal zúčastniť celý štáb spolu so všetkými predstaviteľmi ústredných postáv, vrátane Ewana McGregora, Roberta Carlylea či Ewena Bremnera.

 


Na snímke T2 Trainspotting opäť spolupracovali režisér Danny Boyle a scenárista John Hodge, ktorí stáli aj za pôvodným filmom. Ten rozpráva príbeh skupiny narkomanov žijúcich koncom 80. rokov minulého storočia v spomínanom Edinburghu. Hodge získal za scenár nomináciu na Oscara a Britský filmový inštitút snímku zaradil na desiate miesto rebríčka najlepších britských filmov všetkých čias. Okrem menovaných sa vo filme opäť objavia tiež Jonny Lee Miller alebo Kelly Macdonald. T2 Trainspotting by sa mal do slovenských kín dostať 16. februára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies