Svet sa mení: Tri ženy opili mladíka a potom ho brutálne zneužili

NETKY.SK • 14 December 2016, 19:33 • 2 min
Svet sa mení: Tri ženy opili mladíka a potom ho brutálne zneužili

BARROW-IN-FURNESS - Tri ženy sa priznali k sexuálnemu napadnutiu muža, ktorého pred tým opili vodkou.

slovakia

left justify in out

Bizarný incident sa odohral v Barrow-in -Furness v Cumbrii, píše Daily Star. Brogan Gillard (26), Paige Cunningham (22) a Shannon Jones (20) si boli v noci povyraziť, keď natrafili na mladého futbalistu, ktorý z právnych dôvodov nemôže byť menovaný.

 

img

Brogan Gillard, Paige Cunningham a Shannon Jones

 

Prihovorili sa mu, opili ho vodkou a potom ho zlákali do domu jednej z nich. Tam ho sexuálne napadli. Dievčatá dokonca časť akcie natočili na video, kde vidno ako s ním tancujú, lepia sa mu na telo a obchytkávajú ho.

 

Keď sa ich zábava zvrhla ešte viac, krájali na ňom zeleninu, zatiaľ čo on nevládne ležal na zemi. Video, ktoré nie je verejne dostupné, údajne zachytáva aj Gillard ako drží nožnice a pýta sa kamarátok, či mu ich má strčiť do zadku.

 

Ženy sa k sexuálnemu útoku a ublíženiu na zdraví priznali, ale tvrdia, že k pohlavnému styku nedošlo. Chlapec na súde svedčil a vo vyhlásení sa píše, že „cítil bolesť, ale nebol vážne zranený."

 

O osude delikventskej trojice sa rozhodne v januári, avšak sudca ich predbežne varoval, že im hrozí aj väzenie. Takisto budú zaevidované na zozname sexuálnych delikventov.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies