Svet kulturistiky utrpel ďalšiu stratu, zomrel Rich Piana

NETKY.SK • 25 August 2017, 21:10 • 2 min
Svet kulturistiky utrpel ďalšiu stratu, zomrel Rich Piana

Svet kulturistiky opustilo ďalšie veľké meno. Rich Piana (46),ktorý bol 11. augusta uložený do kómy dnes ráno zomrel. Nevládneho ho našla v byte jeho priateľka Chanel.

slovakia

left justify in out

Rich Piana mal milióny fanúšikov po celom svete, ktorí ho sledovali najmä cez jeho kanál na YouTube. S posilňovaním začal už ako 11-ročný. Inšpirovala ho jeho mama, ktorá bola tiež kulturistka. 

 

Piana pracoval ako osobný tréner a vyhral niekoľko významných súťaží. Zostavil dokonca aj vlastný stravovací plán.

 

 

Športovec sa nikdy netajil tým, že posledných 30 rokov pravidelne užíval steroidy. O realite vo svete bodybuildingu a športu, hovoril otvorene. "Ak to nie je nevyhnutné, steroidy nepoužívajte a cvičte prirodzene. Nie je dôvod používať steroidy za každú cenu, len tým ubližujete telu a tiež sami sebe," radil svojim fanúšikom. 

 

Svalovec trpel muskulárnou dysmorfiou, tiež známou ako bigorexia - je to duševná choroba a človek, ktorý ju má, sa snaží stále rásť.V podstate ide o opak anorexie. 

 

Príčina smrti je v štádiu vyšetrovania. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies