Švento nevie, či ostane v Kolíne, plánuje návrat na Slovensko

NETKY.SK • 17 December 2015, 14:32 • 2 min
Švento nevie, či ostane v Kolíne, plánuje návrat na Slovensko

KOLÍN NAD RÝNOM - Slovenský futbalový reprezentant v službách nemeckého klubu 1. FC Kolín nad Rýnom Dušan Švento by sa chcel v horizonte troch rokov presťahovať domov na Slovensko. Prezradil to v nedávnom rozhovore pre nemecký Bild.

slovakia

left justify in out

"Mám rodinu a tým aj väčšiu zodpovednosť. Žijeme ďaleko od domova. Hral som päť rokov v Prahe, päť rokov v Salzburgu a teraz som v Kolíne nad Rýnom. Všade máme veľa priateľov. Do dvoch-troch rokov by som sa však rád vrátil na Slovensko," skonštatoval 30-ročný rodák z Ružomberka.

 

Švento pôsobí v tíme "capkov" od roku 2014, súčasný kontrakt mu vyprší v júni budúceho roka. "Taký je futbal. V Kolíne sa už cítime doma, ale končí mi zmluva. Ešte sme o tom s vedením klubu nehovorili. Uvidíme, čo bude v lete," doplnil univerzál operujúci na ľavej strane ihriska.

 

Bývalý hráč Salzburgu, Slavie Praha a Ružomberka strelil počas uplynulého víkendu gól na pôde Werderu Brémy (1:1). Bol to jeho premiérový súťažný zásah od 4. decembra 2013. "Tento gól bol pre mňa akousi odmenou za tvrdú prácu a všetko to, čím som si v nedávnych týždňoch prešiel," uzavrel Dušan Švento, ktorý sa v novembri stal otcom Dušana Damiána.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies