Švento nebude pokračovať v Kolíne

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 15:45 • 2 min
Švento nebude pokračovať v Kolíne

KOLÍN NAD RÝNOM - Slovenský futbalový reprezentant Dušan Švento nebude pokračovať vo svojej kariére v nemeckom prvoligovom klube 1. FC Kolín nad Rýnom. V pondelok sa mužstvo "capkov" zišlo po skončení sezóny 2015/2016 bez siedmich hráčov, chýbal aj 30-ročný ľavý obranca či stredopoliar Švento, pre ktorého sa pôsobenie v Kolíne skončilo, referuje nemecký Kicker.

slovakia

left justify in out

Kontrakt ružomberského ľaváka a Kolínčanov vyprší v júni. Švento v tomto klube pôsobil od júla 2014, po príchode zo Salzburgu sa však neuplatnil v bundeslige. V ročníku 2015/2016 naskočil len do siedmich duelov na celkovo 224 minút, raz skóroval. V zime sa skloňoval jeho návrat do Slavie Praha.

Poľské médiá hlásia, že Švento je blízko tamojšiemu novopečenému majstrovi Legii Varšava. Podľa informácií serveru naszapilka.com vedenie klubu pozorne monitoruje situáciu okolo tohto slovenského reprezentanta. "Slovák blízko Legie Varšava! Ak všetko pôjde podľa plánov, bol by to po Adamovi Hlouškovi druhý transfer z bundesligy do tímu lídra poľskej Ekstraklasy," hlási spomenutý zdroj.

 

V Legii by sa Švento mohol stať spoluhráčom Ondreja Dudu. Obaja títo futbalisti figurujú v nominácii slovenskej reprezentácie na nadchádzajúci tréningový kemp v Rakúsku a stretnutia s Gruzínskom a Nemeckom v rámci prípravy na ME vo Francúzsku 2016.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies