Švento má v Kolíne nového spoluhráča

NETKY.SK • 5 Január 2016, 13:04 • 2 min
Švento má v Kolíne nového spoluhráča

KOLÍN NAD RÝNOM - Slovenský futbalový reprezentant Dušan Švento má v 1. FC Kolín nového spoluhráča. Ak Švento zostane naďalej pôsobiť v prvoligovom nemeckom klube, bude to zároveň jeho konkurent o miesto v zostave.

slovakia

left justify in out

"Capkovia" totiž angažovali ľavého obrancu Filipa Mladenoviča z tímu bieloruského šampióna BATE Borisov. Dvadsaťštyriročný bek podpísal s Kolínom kontrakt do júna 2019. Mladenovič má na konte 78 súťažných duelov za Borisov vrátane 11 vystúpení v Lige majstrov, v ktorých aj dvakrát skóroval. Mladenovič v minulosti pôsobil v CZ Belehrad a okúsil už aj reprezentačný dres.

 

"Je to medzinárodne skúsený a bežecky silný ľavý obranca, ktorý nás zaujal svojimi výkonmi v aktuálnej edícii Ligy majstrov," uviedol na adresu novej akvizície športový riaditeľ 1. FC Jörg Schmadtke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies