Švédsky zubár odhalil podvody migrantov, ktorí klamú o svojom veku. Štát ho za to šokujúco potrestal!

NETKY.SK • 19 Júl 2018, 06:00 • 2 min
Švédsky zubár odhalil podvody migrantov, ktorí klamú o svojom veku. Štát ho za to šokujúco potrestal!

ŠTOKHOLM - Vyhodenie z práce a vysoká pokuta je trest pre švédskeho zubára za to, že odhalil pravdu o tom, že 80 percent migrantov, ktorí sa vydávajú za deti, sú dospelí.

slovakia

left justify in out

Bernt Herlitz, dentálny hygienik z Gotlandu, prišiel v roku 2016 na to, že 80 percent detí, ktoré prehliada, sú dospelí. Odhalil to podľa rozvinutých zubov múdrosti. Herlitz svoje zistenia tdieľal s imigračným úradníkom, ktorý ho vyzval, aby spísal správu. Avšak ako výsledok svojho zistenia bol Herlitz zo zamestnania vyhodený a potrestaný pokutou, pretože vraj porušil lekárske tajomstvo.

 

Zubár sa rozhodol svojho zamestnávateľa žalovať a vyhral. Ten sa však odvolal k Najvyššiemu súdu a s pomocou najlepších švédskych právnikov Herlitza zničili. Ten nielenže prehral svoj prípad, ale bol odsúdený k vysokej pokute takmer 40-tisíc eur.

 

Mýtus o detských migrantoch je nebezpečný nielen preto, že ide o súčasť psychologickej vojny proti Európanom, ale tiež preto, že v prípade kriminality dostávajú títo ľudia výrazne nižšie až smiešne tresty a ich vyhostenie je v podstate nemožné, vysvetľuje server stredoevropan.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona