Švédsky majster Elfsborg prepustil trénera Lennartssona

NETKY.SK • 30 September 2013, 15:40 • 2 min
Švédsky majster Elfsborg prepustil trénera Lennartssona

ŠTOKHOLM - Úradujúci švédsky futbalový majster IF Elfsborg prepustil kouča Jörgena Lennartssona po zlých výsledkoch v tejto sezóne.

slovakia

left justify in out

"Elfsborg mení trénera ako súčasť prestavby pre budúci rok," uvádza sa na oficiálnej stránke Elfsborgu. Štyridsaťosemročný odborník sa nedokázal s mužstvom prebojovať do hlavnej fázy Ligy majstrov, v 3. predkole zostal na štíte škótskeho šampióna Celticu Glasgow. Napokon sa predral do skupiny Európskej ligy, ktorá však nie je taká finančne výnosná ako LM. Do konca sezóny povedie mužstvo bývalý švédsky reprezentant a mládežnícky klubový tréner Klas Ingesson. "Jörgen odviedol kus dobrej práce. Chcem zdôrazniť, že ide o aktívnu zmenu pred novými a veľkými výzvami v roku 2014," povedal klubový prezident Bosse Johansson.

Elfsborgu sa nedarí ani v najvyššej domácej súťaži, štyri kolá pred koncom mu patrí šiesta pozícia so ziskom 39 bodov. Na vedúce Malmö má 12-bodové manko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies