Švédsky kouč nominoval na baráž proti Portugalsku

NETKY.SK • 5 November 2013, 17:44 • 2 min
Švédsky kouč nominoval na baráž proti Portugalsku

ŠTOKHOLM - Tréner švédskej futbalovej reprezentácie Erik Hamren oznámil v utorok 23-členný káder na barážové duely európskej kvalifikácie MS 2014 proti Portugalsku a zdôraznil, že jeho tím ide do dvojzápasu v úlohe outsidera.

slovakia

left justify in out

"Portugalsko je jasným favoritom, ale všetko je možné a našou ambíciou zostáva prebojovať sa na šampionát. Je to pre nás veľká výzva. Keď urobíme chybu, okamžite ju potrestajú - to je level nášho súpera," uviedol Hamren.

Nominácia Švédska na barážové duely proti Portugalsku:

Brankári: Andreas Isaksson (Kasimpasa SK), Johan Wiland (FC Kodaň), Kristoffer Nordfeldt (SC Heerenveen)
Obrancovia: Pierre Bengtsson (FC Kodaň), Mikael Antonsson (Bologna), Per Nilsson (Norimberg), Jonas Olsson (West Bromwich Albion), Andreas Granqvist (Krasnodar), Martin Olsson (Norwich City), Adam Johansson (IFK Göteborg), Mikael Lustig (Celtic)
Stredopoliari: Rasmus Elm (CSKA Moskva), Pontus Wernbloom (CSKA Moskva), Anders Svensson (Elfsborg), Alexander Kacaniklic (Fulham), Kim Kallström (Spartak Moskva), Sebastian Larsson (Sunderland), Jimmy Durmaz (Genclerbirligi), Erkan Zengin (Eskisehirspor)
Útočníci: Johan Elmander (Norwich City), Ola Toivonen (PSV Eindhoven), Zlatan Ibrahimovic (Paríž Saint Germain), Alexander Gerndt (Young Boys)  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies