Švédskom otriasla vlna brutálnych znásilnení, ženy pri tom mučia a podpaľujú!

NETKY.SK • 29 December 2017, 15:19 • 2 min
Švédskom otriasla vlna brutálnych znásilnení, ženy pri tom mučia a podpaľujú!

MALMÖ - Švédskym mestom Malmö otriasla séria štyroch brutálnych znásilnení žien v priebehu niekoľkých týždňov. Najnovší sa stal v noci na piatok vo štvrti Högaholm, kde ženu znásilnila skupina mužov, informoval portál merkur.de s odvolaním sa na denník Sydsvenskan.

slovakia

left justify in out

Obeti útoku napriek rozsiahlym zraneniam prežila a podarilo sa jej vlastnými silami dostať domov, odkiaľ privolala políciu. Ďalšie podrobnosti o tomto prípade nie sú známe. Hovorca polície Nils Norling bulvárnemu denníku Aftonbladet povedal, že zatiaľ sa nevie, či tento čin súvisí s predchádzajúcimi prípadmi.

 

Obyvatelia švédskych predmestí sa v noci boja vychádzať na ulicu. Tipnite si, kvôli čomu

 

O zatiaľ najbrutálnejšom prípade informoval 19. decembra denník Aftonbladet. Sedemnásťročné dievča vtedy znásilnili zatiaľ neznámi páchatelia, pričom následne jej do lona vyliali horľavú kvapalinu a zapálili ju. Presný rozsah zranení obete nie je známy.

 

Polícia na základe záberov bezpečnostnej kamery zadržala jedného z predpokladaných páchateľov. Nemenovaný policajt švédskym médiám povedal, že taký brutálny čin počas svojej 35-ročnej kariéry nezažil. K hromadným znásilneniam žien došlo v novembri aj vo štvrtiach Södervärn a Segevang. Polícia konkrétne informácie nezverejnila, ale hovorí o "zneužívaní hraničiacom s mučením" a "veľmi závažnom násilí".

 

Spomínané prípady vyvolali medzi obyvateľmi Malmö pobúrenie a demonštrácie proti nečinnosti polície. Zástupca policajného šéfa Mälmö Mats Karlsson ženám pred Vianocami odporučil, aby po zotmení nechodili von samy. Neskôr však povedal, že išlo o nevhodnú formuláciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona