Švédska polícia pátra po mužovi v maske klauna, bodol nožom tínedžera

NETKY.SK • 14 Október 2016, 13:32 • 2 min
Švédska polícia pátra po mužovi v maske klauna, bodol nožom tínedžera

ŠTOKHOLM - Švédska polícia pátra po mužovi s maskou klauna a v žltej bunde, ktorý ostrým predmetom zranil človeka na juhu Švédska. Ide o najnovší prípad, keď dospelí v oblečení naháňajúcom hrôzu strašia okoloidúcich.

slovakia

left justify in out

Policajná hovorkyňa Ulla Brehmová dnes informovala, že sa vyskytli dva podobné prípady, keď ľudia v oblečení klauna stáli pred školami a "desili" deti. Takéto konanie nie je síce trestným činom, ale je "veľmi, veľmi nepríjemné", zdôraznila.


Brehmová podľa tlačovej agentúry AP vyhlásila, že toto správanie "sa pravdepodobne rozšírilo prostredníctvom sociálnych médií zo Spojených štátov". Policajná hovorkyňa dodala, že "to nie je zábavné, keď sú ľudia vystrašení".


Podľa slov hovorkyne útočník bodol vo štvrtok večer nožom do ramena 19-ročného mladíka v meste Varberg južne od Göteborgu. Tínedžer utrpel povrchové zranenia a napriek pátraniu sa útočník ešte nenašiel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies