Švédska airolinka prepravila cestujúcich do nesprávnej cieľovej destinácie

NETKY.SK • 13 Marec 2018, 18:33 • 2 min
Švédska airolinka prepravila cestujúcich do nesprávnej cieľovej destinácie

GÖTEBORG - Nepriaznivým počasím sa začala a neprofesionálnym prístupom personálu na letisku vyvrcholila v pondelok séria udalostí, v dôsledku ktorých sa vo Švédsku desiatky cestujúcich ocitli napokon v nesprávnej cieľovej destinácii.

slovakia

left justify in out

Stroj regionálnej leteckej spoločnosti NextJet, ktorý mal zo Sundsvallu prepraviť do Göteborgu 34 cestujúcich, nevyštartoval vzhľadom na nepriaznivé počasie v cieľovej destinácii. Na tom by v zimnom období nebolo nič mimoriadneho.

 

Avšak, ako vyplýva z informácií internetového vydania periodika The Local, o tejto skutočnosti nikto neinformoval ani letisko, ani cestujúcich, a tak si 34 pasažierov myslelo, že ich odlet iba mešká.

 

Namiesto 17.00 h potom nastúpili do pristaveného lietadla o tri hodiny neskôr netušiac, že tento stroj nesmeruje zo Sundsvallu do Göteborgu, ako dúfali, ale opačným smerom do Lulley.

 

Spolupracovníci leteckej spoločnosti si pri odbavovaní cestujúcich nevšimli, že ich letenky sú určené na prepravu do inej destinácie. Navyše cestujúci, ktorí čakali na odlet do Lulley, zostali na letisku v Sundsvalle.

 

Spomínaná letecká spoločnosť sa všetkým poškodeným ospravedlnila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona