Švédov by mohli posilniť Sedinovci s Edlerom

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 10:03 • 2 min
Švédov by mohli posilniť Sedinovci s Edlerom

ŠTOKHOLM - Švédsku hokejovú reprezentáciu by na MS mohli posilniť dvojčatá Daniel a Henrik Sedinovci ako i obranca Alexander Edler. Všetci traja sú voľní po nečakane rýchlom vyradení Vancouveru v 1. kole play off NHL.

slovakia

left justify in out

Zaplnenie troch voľných miest na súpiske domácich "troch koruniek" bude vedenie švédskej reprezentácie riešiť v najbližších hodinách. "Budeme hovoriť s trénerom Pärom Maartsom a až potom sa vyjadríme pre médiá," povedal pre denník Aftonbladet kapitán "kosatiek" Henrik Sedin.

Canucks v noci na stredu podľahli na ľade San Jose 3:4 po predĺžení a celú sériu prehrali hladko 0:4 na zápasy. Stali sa tak prvým vyradeným tímom v tohtoročných bojoch o Stanleyho pohár.

Bratia Sedinovci naposledy reprezentovali svoju krajinu na ZOH 2010 vo Vancouveri, predtým boli obaja pri triumfe severanov na olympijskom turnaji 2006 v Turíne. Na majstrovstvách sveta sa predstavili naposledy v roku 2005 v Rakúsku. Edler hral zatiaľ len na svetovom šampionáte v roku 2008 v Kanade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona