Svedkyňa Nemcovovej vraždy Anna Durycká dostáva vyhrážky smrťou

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 10:51 • 2 min
Svedkyňa Nemcovovej vraždy Anna Durycká dostáva vyhrážky smrťou

KYJEV - Úrady na Ukrajine dnes informovali, že jediný svedok vraždy popredného ruského opozičného predstaviteľa v Moskve Borisa Nemcova, Anna Durycká, dostáva po návrate domov k svojej rodine na Ukrajine vyhrážky smrťou.

slovakia

left justify in out

Generálna prokuratúra v Kyjeve podľa agentúry AP v dnešnom vyhlásení oznámila, že Duryckej - 23-ročnej modelke, ktorá v čase Nemcovovej vraždy s ním kráčala po moste - poskytujú ochranu. Vo vyhlásení sa nenachádzali nijaké informácie o tom, kto sa svedkyni vyhráža.

 

Duryckú zadržiavala ruská polícia po vražde Nemcova niekoľko dní kvôli vypočúvaniu, až potom jej povolili odísť z krajiny.

 

Ruský prezident Vladimir Putin označil vraždu svojho hlavného kritika za "hanbu" pre Rusko, hoci vo vyšetrovaní zastrelenia opozičného politika minulý piatok večer 27. februára nastal zatiaľ iba slabý pokrok.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona