Švédi prídu na Slovensko s mladým kádrom

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 15:47 • 2 min
Švédi prídu na Slovensko s mladým kádrom

ŠTOKHOLM - Tréner hokejistov Švédska Pär Maarts nominoval na budúcotýždňové prípravné zápasy na Slovensku mladý káder s vekovým priemerom 24 rokov.

slovakia

left justify in out

Základ tvoria hráči zo švédskej SHL, ktorých dopĺňajú hokejisti z ruskej Kontinentálnej hokejovej ligy a švajčiarskej NLA. Švédsky tím sa do svetového šampionátu ešte poriadne obmení, keďže v ňom chýbajú viacerí hráči, pre ktorých sa ešte neskončila klubová sezóna.

 

Švédi si rozbalia na budúci týždeň v Bratislave tréningový kemp. V pondelok 30. marca majú zraz na letisku Arlanda v Štokholme a po obede odletia do Viedne a následne sa autobusom presunú do Bratislavy, kde sa ubytujú v hoteli DoubleeTree by Hilton. V utorok majú na programe dve tréningové jednotky, v stredu jednu od 11.45 h do 13.15 h. V utorok sa po rozkorčuľovaní na ZŠ Ondreja Nepelu presunú do Trenčína, kde o 16.30 h nastúpia proti Slovensku. V piatok si tiež naplánovali tréning v čase obeda, v sobotu nastúpia v Bratislave od 17.00 h na odvetu proti tímu Vladimíra Vůjtka. Po zápase nasleduje presun na letisko a tentoraz už charterovým letom o 22.00 h odlet do Štokholmu. 

 

 

Nominácia Švédska na prípravné zápasy na Slovensku (2. apríla Trenčín, 4. apríla Bratislava): 
Brankári: Joel Lassinantti (Lulea), Fredrik Petterson Wentzel (Färjestad) 
Obrancovia: Staffan Kronwall (Lokomotiv Jaroslavľ, Rus.), Calle Andersson (HC Lugano, Švaj.), Johan Motin, Viktor Ekbom (obaja Örebro), Niclas Andersén (Brynäs), Daniel Gunnarsson (Färjestad) 
Útočníci: Calle Ridderwall (HV 71), Per Aaslund, Joakim Nygaard (obaja Färjestad), Daniel Viksten (Örebro), Filip Sandberg (HV 71), Andre Petersson (HK Soči, Rus.), Lucas Wallmark (Lulea), Martin Johansson (Örebro), Daniel Zaar (Lulea), Anton Bengtsson (HV 71), Andreas Thuresson (Severstaľ Čerepovec, Rus.), Marcus Sörensen (Djurgaarden), Patrik Carlsson (HV 71) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies