Švédi do Bieloruska aj s Erixonom z Columbusu

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 11:24 • 2 min
Švédi do Bieloruska aj s Erixonom z Columbusu

ŠTOKHOLM - Tréner švédskej hokejovej reprezentácie Pär Maarts získal pre blížiace sa majstrovstvá sveta v Bielorusku ďalšieho hráča zo zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Súhlasné stanovisko dal 23-ročný obranca Tim Erixon, ktorý v ročníku 2013/2014 absolvoval dva zápasy v NHL za Columbus a sezónu skončil vo farmárskej AHL v tíme Springfield Falcons so slovenským útočníkom Markom Daňom. Výber Tre Kronor z NHL doplnia aj Anders Nilsson, Joachim Eriksson, Mattias Ekholm, Mikael Backlund, Gustav Nyquist či Calle Järnkrok. Maartsovi sa ospravedlnilo viacero opôr - Erik Karlsson, Nicklas Bäckström, Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall a ďalší.

 

Švédi sa na MS predstavia v základnej A-skupine dovedna s Českom, Kanadou, Slovenskom, Nórskom, Dánskom, Francúzskom a Talianskom. Proti Slovákom nastúpia v piatok 16. mája. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies