Švéd Guidetti z Manchestru City na hosťovanie do Stoke

NETKY.SK • 14 Január 2014, 18:51 • 2 min
Švéd Guidetti z Manchestru City na hosťovanie do Stoke

STOKE - Vedenie anglického futbalového klubu Stoke City skompletizovalo podpis zmluvy s útočníkom Johnom Guidettim, ktorý prichádza do aktuálne 12. tímu Premier League na hosťovanie z konkurenčného Manchestru City. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročného Švéda od príchodu do Manchestru sužovali početné zranenia, v tejto sezóne odohral za Citizens len jediný duel v Ligovom pohári. "Snažíme sa zvýšiť našu útočnú silu a John nám v tomto smere určite pomôže. Je to rodený strelec," uviedol na adresu Guidettiho tréner Stoke Mark Hughes, ktorého citovala oficiálna webstránka klubu.

"Hrnčiari" si v utorok zároveň poistili služby 27-ročného Stephena Irelanda, jeho hosťovanie z Aston Villy sa zmenilo na trvalý prestup. Írsky stredopoliar v prebiehajúcej sezóne strelil v 16 zápasoch v drese Stoke tri góly. "Stephen je talentovaný futbalista a už dokázal, čoho je schopný," dodal Hughes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies