Svatoš má za sebou prvý tréning

NETKY.SK • 25 Január 2013, 13:15 • 2 min
Svatoš má za sebou prvý tréning

Svatoš má za sebou prvý tréning - Hokej Marek Svatoš sa už teší na sobotňajší zápas s Čerepovcom. Nová akvizícia Slovana Bratislava Marek Svatoš má za sebou už prvý tréning s belasými a teší sa na sobotňajší súboj KHL so Severstaľom Čerepovec.

slovakia

left justify in out

img

Marek Svatoš sa už teší na sobotňajší zápas s Čerepovcom.

 Nová akvizícia Slovana Bratislava Marek Svatoš má za sebou už prvý tréning s belasými a teší sa na sobotňajší súboj KHL so Severstaľom Čerepovec.

"Na ľade bolo svižné tempo, trénovalo sa asi 50 minút, dosť sa korčuľovalo. To mi len pomôže v tom, aby som dal nohy dokopy na sobotu. Tréner Čada je intenzívny tréner, vyžaduje maximálnu pripravenosť, popri tom sem-tam zakričí a vie nabudiť hráčov k lepším výkonom. Všetkých nás po tréningu pochválil za dobrú prácu," citovala oficiálna internetová stránka Slovana Mareka Svatoša.

Do Bratislavy pricestoval bez svojej manželky Diany a syna Marka Davida, ktorí zostali zatiaľ v Denveri. V Slovane sa pre neho začne dôležitá časť v jeho hokejovej kariére, k čomu potrebuje aj pomoc divákov. "Viem, že tu sa povzbudzuje v každej situácii, tak verím, že fanúšikovia pomôžu aj mne. Veď určite budem nervózny, ale po prvej tretine to zo mňa snáď opadne," uzavrel Marek Svatoš.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies