Svarinská si najviac užila nakrúcanie Keby bolo keby

NETKY.SK • 10 August 2015, 14:49 • 2 min
Svarinská si najviac užila nakrúcanie Keby bolo keby

BRATISLAVA - Slovenská herečka Kristína Svarinská najradšej spomína na účinkovanie v seriáli Keby bolo keby (2009)

slovakia

left justify in out

„Nakrúcala som ho pomerne dávno, takmer desať rokov dozadu. Ten seriál mal takú špecifickú atmosféru. Robil sa v exteriéroch a bolo na to viac času a hlavne to bol jeden z mojich prvých, kde som sa v podstate so všetkým zoznamovala. Odvtedy nemôžem povedať, že by mal jeden seriál lepšiu atmosféru ako druhý. Keď sa stretnete s fajn ľuďmi, tak nemá byť prečo problém,“ povedala herečka v rozhovore pre agentúru SITA.


Mladá brunetka sa ale momentálne nevenuje nakrúcaniu. „Práve mám taký letný off režim, teda nevnímam nič naokolo. Povedala som si, že si leto užijem, takže sa nezamýšľam nad tým, čo sa bude diať,“ poznamenala 26-ročná Bratislavčanka, ktorá zároveň priznala, že vidieť sa na obrazovke jej nie je práve príjemné. „Filmy, v ktorých účinkujem, si zvyknem pozrieť len na premiére. Je zvláštne vidieť sa na obrazovke, no na druhej strane to môže slúžiť ako feedback, čo nabudúce spraviť inak,“ podotkla Svarinská.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies