Švajčiarske reštaurácie riešili kuriózny problém: Toalety upchali 500-eurové bankovky!

NETKY.SK • 20 September 2017, 10:11 • 2 min
Švajčiarske reštaurácie riešili kuriózny problém: Toalety upchali 500-eurové bankovky!

V Ženeve sa v toaletách viacerých reštaurácií objavili postrihané bankovky v hodnote desiatok tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Predstava, že niekto postrihá bankovky a pokúsi sa ich spláchnuť do toalety nám môže pripadať mierne nereálna. Napriek tomu sa takýto prípad skutočne stal. Vo viacerých prevádzkach švajčiarskeho mesta Ženeva musel personál riešiť problém pretekajúcich toaliet, ktoré boli upchaté tisícami eur!

 

Prvý prípad tohto druhu sa v meste objavil už pred pár mesiacmi, kedy sa takýmto kurióznym spôsobom upchalo WC jednej z miestnych bánk. Od tohto momentu sa podobné incidenty v okolí banky začali množiť a najnovšie spôsobili nemalé problémy viacerým reštauráciám.

 

Polícia odštartovala intenzívne pátranie po páchateľovi tohto zvláštneho činu. Ako uvádzajú, znehodnocovanie bankoviek síce nie je trestným činom, no dá sa predpokladať, že za tým bude niečo oveľa väčšie. Domnievajú sa, že peniaze pochádzajú z nejakej ilegálnej činnosti.

 

Úrady zatiaľ žiadne informácie o prípade nechcú zverejňovať. Sú však na stope istej Španielke, ktorá si pred niekoľkými rokmi do spomínanej banky uložila väčší obnos peňazí. To, či je s prípadom nejako prepojená momentálne preverujú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona