Švajčiarom sa trhali dresy, brali to s humorom

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 15:53 • 2 min
Švajčiarom sa trhali dresy, brali to s humorom

HERZOGENAURACH - Nedeľňajší bezgólový zápas A-skupiny medzi Francúzskom a Švajčiarskom na EURO zaujal hlavne kuriozitou na strane hráčov "helvétskeho kríža". Až trojici Švajčiarov sa roztrhol dres od známeho výrobcu športového oblečenia.

slovakia

left justify in out

"Naši produktoví experti vyšetrujú fabriku, kde sa tričká vyrábali. Hneď ako budeme vedieť príčinu, tak vás o nej budeme informovať," povedala hovorkyňa spoločnosti. PUMA oblieka okrem Švajčiarov aj ďalšie štyri reprezentácie na finálovom turnaji, ale s podobným problémom sa predtým nestretla.

 

V súbojoch s francúzskymi hráčmi sa roztrhali dresy Admirovi Mehmedimu, Breelovi Embolovi a Granit Xhaka si musel až dvakrát meniť dres. Okrem komplikácií so švajčiarskymi dresmi v zápase vyfučala lopta od ďalšej spoločnosti so športovým oblečením.

 

Sociálne siete zaplnili vtipné poznámky na adresu oboch spoločností, ku ktorým sa pridal aj bývalý anglický útočník Gary Lineker: "Švajčiarske dresy od Pumy sa trhajú ako papier. Adidas lopta praskla. Nikdy sa nemôžete spoľahnúť na nemeckú efektívnosť!"

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies