Švajčiari už šesťkrát pykali za vyšší počet hráčov na ľade

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 15:05 • 2 min
Švajčiari už šesťkrát pykali za vyšší počet hráčov na ľade

PRAHA - Hokejisti Švajčiarska dostali počas majstrovstiev sveta v Prahe už šesť menších trestov pre vyšší počet hráčov na ľade.

slovakia

left justify in out

Celkovo za tento prehrešok potrestali rozhodcovia jednotlivé tímy osemnásťkrát, trikrát Lotyšov, dvakrát Dánov, Francúzov a Nemcov a raz Slovincov, Rakúšanov a Švédov. V súčasnosti sa odohrali tri štvrtiny šampionátu.

 

So striedaním majú veľké problémy Švajčiari, v priemere jedno na zápas bolo chybné a v danom momente mali na ľade až šesticu korčuliarov. "Neviem, kde je problém. Možno je to len veľká túžba naskočiť na ľad a možno sa len ponáhľame," priznal pre web IIHF švajčiarsky obranca Eric Blum. "Je to vysoké číslo. Musíme viac premýšľať, keď je puk pri našej striedačke, aby sme s ním nehrali skôr, ako opustí striedajúci hráč ľad," priznal útočník Kevin Romy. 

S výnimkou Švédska sú medzi hriešnikmi za vysoký počet hráčov na ľade len mužstvá z nižších priečok rebríčka. I



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona