Švajčiar Federer sa pripravuje v Dubaji s americkým mladíkom Escobedom

NETKY.SK • 12 December 2016, 16:57 • 2 min
Švajčiar Federer sa pripravuje v Dubaji s americkým mladíkom Escobedom

DUBAJ - Návrat švajčiarskeho tenistu Rogera Federera po polročnej prestávke sa blíži bez komplikácií. Niekdajší líder singlového renkingu ATP sa momentálne pripravuje v Dubaji v SAE s americkým mladíkom Ernestom Escobedom. Dvadsaťročný 141. muž svetového rebríčka sa tým pochválil na instagrame, s 35-ročným grandslamovým rekordérom strávil dva týždne.

slovakia

left justify in out

Web Tennis World dodal, že Federer v tomto období využíva aj služby 21-ročného ďalšieho Američana Mackenzieho McDonalda (303.). V Dubaji sú s ním aj tenisový superkouč Ivan Ljubičič, daviscupový kapitán Severin Lüthi a kondičný tréner Pierre Paganini.

Tridsaťpäťročný bazilejský rodák Federer sa pôvodne mal 9. - 11. decembra v indickom Hajdarábade zapojiť ako akvizícia tímu Indian Aces do exhibičnej ázijskej medzisezónnej súťaže regionálnych nadnárodných miešaných družstiev International Premier Tennis League, ale IPTL napokon priznala, že nemá dostatok prostriedkov na honorár pre hviezdu.

Federer oznámil 26. júla predčasný koniec svojej sezóny, doprial si čas na doliečenie operovaného kolena a háklivého chrbta. Do súťažného ročníka 2017 vstúpi 1. - 7. januára v austrálskom Perthe po boku krajanky Belindy Bencicovej na Hopmanovom pohári miešaných reprezentačných družstiev.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies