Švajčiar Federer potvrdil, že sa možno zapojí do decembrovej IPTL

NETKY.SK • 17 Október 2016, 14:58 • 2 min
Švajčiar Federer potvrdil, že sa možno zapojí do decembrovej IPTL

BAZILEJ - Švajčiarsky tenista Roger Federer potvrdil, že sa možno zapojí do ázijskej medzisezónnej súťaže miešaných nadnárodných družstiev International Premier Tennis League (IPTL) mimo oficiálnych štruktúr ITF, ATP a WTA, ktorá sa uskutoční 2. - 18. decembra.

slovakia

left justify in out

Už v septembri to pre Referi.yu predznamenal Uruguajčan Pablo Cuevas. Niekdajší líder svetového rebríčka vo dvojhre Federer zavítal v sobotu na ligový zápas svojho obľúbeného futbalového klubu FC Bazilej proti Luzernu (3:0) a štart v IPTL pripustil v rámci interview pre spravodajskú službu domácich. Záznam prinieslo twitterové konto FC Basel 1893.

 

Tridsaťpäťročný Federer 26. júla predčasne uzavrel svoju sezónu 2016, doliečuje si chrbát aj operované koleno. Do ročníka 2017 hodlá vstúpiť 1. - 7. januára po boku Belindy Bencicovej na Hopmanovom pohári miešaných reprezentačných tímov v austrálskom Perthe.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies