Svadobný obrad prerušil chlapec: Čo nasledovalo potom rozosmialo všetkých

NETKY.SK • 18 December 2015, 10:59 • 2 min
Svadobný obrad prerušil chlapec: Čo nasledovalo potom rozosmialo všetkých

CANBERRA - Malý chlapec sa počas svadby postaral skutočne o tú pravú svadobnú atmosféru. Zábavné je na tom, že to prišlo vo chvíli, kedy to naozaj nikto nečakal.

slovakia

left justify in out

Svadobný obrad sa blížil k svojmu záveru, kedy si ženích a nevesta povedia svoje áno. Všetko išlo podľa plánu. Hostia si užívali krásne momenty, kamera bežala na plné obrátky. V tom sa zjavil malý svadobčan, ktorý potiahol ženícha za sako a vykríkol na plné hrdlo: "Chce sa mi kakať!". Prvé sekundy sa snažili všetci tváriť, že sa nič nedeje, ale potom následoval výbuch smiechu. Oddávajúca prerušila obrad a začala sa z chuti smiať. K nej sa samozrejme pridali aj nevesta a ženích.

 

 

Romantický obrat sa tak v priebehu pár sekúnd zmenil na komédiu, na ktorú manželia z Austrálie tak skoro nezabudnú. Chlapčeka sa ujala rýchlo mama, ktorá ho odviedla na toalety, aby nevznikla ďalšia neočakávaná situácia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies