Svadobná fotka Kim Kardashian a Kanyeho Westa drží rekord na Instagrame

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 09:27 • 2 min
Svadobná fotka Kim Kardashian a Kanyeho Westa drží rekord na Instagrame

PARÍŽ - Americká televízna celebrita Kim Kardashian a jej manžel, rapper Kanye West sa postarali o nový rekord na službe Instagram.

slovakia

left justify in out

Ich svadobná fotografia, ktorá zachytáva, ako si dávajú prvý manželský bozk, sa totiž páči 1,94 miliónu fanúšikov a fanúšičiek. Fotku prostredníctvom spomínanej služby zverejnila 33-ročná rodáčka z Los Angeles, ktorá ponúkla napríklad aj záber, ako sa s manželom vedú za ruky, zatiaľ čo im hostia tlieskajú.

 

Doteraz držal rekord kanadský spevák Justin Bieber s fotografiou, na ktorej je spolu s niekdajšou priateľkou, speváčkou Selenou Gomez. Ich spoločný záber sa páči takmer 1,82 miliónu používateľov Instagramu. 

Svadba hviezdneho páru sa konala v sobotu 24. mája v talianskej Florencii. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere. Predsvadobné oslavy sa uskutočnili v piatok 23. mája vo francúzskom Zámku Versailles. Kardashian, známa napríklad vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007), začala s 36-ročným Westom randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila dcéra North a v októbri sa zasnúbili. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies