Svadobná cesta sa zmenila na nočnú moru: Muža zabil žralok!

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 11:14 • 2 min
Svadobná cesta sa zmenila na nočnú moru: Muža zabil žralok!

SAINT-DENIS - Pri útoku žraloka pri pobreží francúzskeho ostrova Réunion zahynul muž, ktorý tam bol na svadobnej ceste so svojou manželkou. Informovala o tom dnes britská televízia Sky News.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný Francúz surfoval pri turistami vyhľadávanej pláži Brisants de Saint-Gilles na západe ostrova ležiaceho v Indickom oceáne. Žralok ho pohrýzol dvakrát. Útok spozoroval jeden z plavcov v mori, ktorý zalarmoval záchranárov.

Záchranári zakrátko vytiahli muža na breh, ale napriek viacerým pokusom sa ho nepodarilo oživiť, pretože stratil veľa krvi.  V čase útoku žraloka odpočívala manželka obete na pláži. Žena utrpela šok a je v starostlivosti zdravotníkov.

Manželský pár podľa francúzskych médií pochádza z mesta Morteau na východe Francúzska. Ide o prvý útok žraloka v tomto roku pri ostrove nachádzajúcom sa východne od Madagaskaru a patriacom k EÚ. Za ostatné dva roky tam pri útokoch tohto predátora zahynuli traja ľudia.

V minulom roku bolo na celom svete zaregistrovaných 78 útokov žraloka na človeka, z ktorých bolo osem smrteľných.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies