Svadba v Česku: Ženích pred oltárom povedal NIE a utiekol!

NETKY.SK • 15 August 2016, 12:30 • 2 min
Svadba v Česku: Ženích pred oltárom povedal NIE a utiekol!

PRAHA - Svadba v Klatovoch nedopadla podľa očakávaní. Ženích povedal pred oltárom “nie” a utiekol.

slovakia

left justify in out

Šokujúca chvíľa, ktorú nikto nečakal nastala vo chvíli, keď ženích dostal otázku či si berie svoju snúbenicu. Ženích odvetil “nie” a utiekol zo svadby. Blesku to prezradil ženíchov otec, ktorý z celej situácie určite nie je nadšený. Nevesta podľa informácii je dokonca v duhom stave a čaká dieťa.

 

V ich vzťahu sa už v minulosti objavili problémy. Milenci sa minulý rok dokonca rozišli. Ale potom začali znovu spolu bývať, ale iba ako kamaráti, potvrdil ženíchov otec. V marci mu ale syn oznámil, že čakakú spolu dieťa, čo rodičov dosť prekvapilo. Dvojica sa nakoniec rozhodla pre potrat, ale na poslednú chvíľu si to rozmysleli.

 

Potom sa v Klatovoch začala chystať svadba, na ktorú mladík prisúpil, ale zrejme z nej nebol nadšený. Keď v obradnej sieni povedal svoje “nie” odpovedala mu snúbenica: “Ale veď si mi to sľúbil”.

 

Mladík dal svojej snúbenici košom, aj keď vraj sľúbil, že o dieťa sa bude starať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies