Svadba izraelskej topmodelky vyvolala spor o uzavretie vzdušného priestoru

NETKY.SK • 24 September 2015, 15:40 • 2 min
Svadba izraelskej topmodelky vyvolala spor o uzavretie vzdušného priestoru

JERUZALEM - Keď bude izraelská topmodelka Bar Refaeliová uzatvárať dnes večer v severnom Izraeli manželstvo so svojím snúbencom, podnikateľom Adim Ezrom, nad hlavami účastníkov veľkolepého obradu sa odohrá celkom iná dráma.

slovakia

left justify in out

Snúbenci sa chceli vyhnúť dotieravým paparazzom a požiadali preto izraelskú civilnú leteckú správu o uzavretie vzdušného priestoru nad miestom svadby. Správa uviedla, že im vyhovela z bezpečnostných dôvodov, pretože sa obávala prípadného preplnenia daného vzdušného priestoru, informovala tlačová agentúra AP.

 

Toto gesto nahnevalo ministra dopravy Jisraela Kaca, ktorý vyhlásil, že "obloha patrí celej verejnosti a exkluzivitu významným osobnostiam nemožno udeľovať z komerčných dôvodov".

 

Keď sa objavili správy, že lety budú predsa len obmedzené, Kac sa nekompromisne vyjadril na adresu riaditeľa civilnej leteckej správy. Odkázal mu, že ak "vzdušný priestor nad svadbou Bar Refaeliovej nezostane otvorený, prídete o miesto".

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies