Suzi Quatro zavíta do Bratislavy, zahrá aj svoje najväčšie hity

NETKY.SK • 11 December 2015, 10:06 • 2 min
Suzi Quatro zavíta do Bratislavy, zahrá aj svoje najväčšie hity

BRATISLAVA - Americká speváčka a hudobníčka Suzi Quatro predstaví počas bratislavského koncertu, ktorý sa bude konať 19. decembra v bratislavskej Aegon Aréne Národného tenisového centra (NTC), aj najväčšie hity.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, zaspievam moje najväčšie hity ako If You Can't Give Me Love, Stumblin' In či Devil Gate Drive. Nebudú chýbať ani novšie skladby a pripravujem aj prekvapenia. Tie predsa k tomuto obdobiu patria. Jedno viem sľúbiť naisto, bude to veľkolepé," povedala 65-ročná rockerka.


Rodáčka z Detroitu sa predstaví v rámci turné, o ktorom vyhlásila, že je jej posledným. "Som naozaj rada, že u vás vystúpim v predvianočnom čase. Pochádzam totiž z katolíckeho prostredia a Vianoce pre mňa veľa znamenajú. Milujem toto obdobie a ak môžem niekoho potešiť, veľmi rada to spravím. Pripravili sme dve hodiny plné energie, dobrej nálady, ale aj spomínania. Vianoce, posledný koncert. Musí to byť aj trochu dojemné," uviedla.


Susan Kay "Suzi" Quatro vydala debutový eponymný album v roku 1973, pričom zatiaľ naposledy ponúkla nahrávku In The Spotlight (2011), ktorá je jej 15. štúdiovkou. Na konte má aj koncertný záznam Live And Kickin' (1977) či množstvo kompilácií. Medzi jej hity patria okrem spomínaných skladieb aj piesne Can The Can, 48 Crash, Daytona Demon a Your Mamma Won't Like Me. Objavila sa aj v niekoľkých seriáloch.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona