Súvislá údržba D1 pod Tatrami môže stáť 1,73 mil. eur

NETKY.SK • 18 August 2013, 10:06 • 2 min
Súvislá údržba D1 pod Tatrami môže stáť 1,73 mil. eur

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť, a.s. plánuje súvislú údržbu úsekov diaľnice D1 v správe stredísk Liptovský Mikuláš a Mengusovce počas štyroch rokov.

slovakia

left justify in out

Národná diaľničná spoločnosť, a.s. (NDS) predpokladá za súvislú údržbu úsekov diaľnice D1 v správe stredísk Liptovský Mikuláš a Mengusovce počas štyroch rokov zaplatiť predbežne 1,73 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Ponuky uchádzačov sa majú otvárať 10. septembra, do toho istého dňa môžu požiadať o súťažné podklady aj predložiť ponuku. Vyplýva to z výzvy na predkladanie ponúk zverejnenej vo Vestníku verejného obstarávania.

Záujemcovia majú predložiť zoznam rovnakých stavebných prác uskutočnených v rokoch 2008 až 2012. Ide o zhotovenie emulzných mikrokobercov na cestách s triedou dopravného zaťaženia I a II v rovnakom alebo podobnom rozsahu a technickej zložitosti ako je predmet uvedenej zákazky. Uchádzači majú uviesť zmluvy v celkovom objeme uskutočnených emulzných mikrokobercov minimálne 70 tis. štvorcových metrov za všetkých päť rokov spolu. Akceptované budú len práce s objemom najmenej 7 tis. štvorcových metrov. 

Národná diaľničná spoločnosť, a.s. vznikla 1. februára 2005 na základe zákona. Jej 100-percentným vlastníkom je štát, v mene ktorého koná Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Spoločnosť eviduje základné imanie takmer 3,145 mld. eur. K hlavným činnostiam spoločnosti patrí prevádzka, opravy, údržba a výstavba diaľnic a rýchlostných ciest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies