Sutton z piatej ligy pokračuje v Pohári FA, vyradil strelou Morrisona Leeds

NETKY.SK • 29 Január 2017, 18:09 • 2 min
Sutton z piatej ligy pokračuje v Pohári FA, vyradil strelou Morrisona Leeds

LONDÝN - Futbalisti treťoligového Millwallu sa v nedeľu postarali o prekvapenie, keď v šestnásťfinále Pohára FA vyradili tím z najvyššej anglickej súťaže Watford po víťazstve 1:0. O jediný presný zásah sa postaral v 85. minúte Steve Morrison.

slovakia

left justify in out

S prestížnou súťažou sa rozlúčil aj ďalší zástupca Premier League. Hull City prehral na pôde druholigového Fulhamu vysoko 1:4.

 

Medzi najlepšiu šestnástku FA Cupu sa prekvapujúco a prvýkrát v histórii dostal aj Sutton United. Klub, ktorý hrá v piatej lige, si na vlastnom trávniku poradil s druholigovým Leedsom United 1:0. Víťazný gól zaznamenal v 53. minúte z penalty Jamie Collins.

 

"Doma si verím proti hocikomu. Je to veľké prekvapenie pre verejnosť, ale my sme vedeli, že na to máme. Je to fantastický deň pre klub," povedal Collins pre BR Sport.

 

FA Cup - 1/16-finále:

 

Fulham (II. liga) - Hull City 4:1, Millwall (III. liga) - Watford 1:0, Sutton United (V. liga) - Leeds United (II. liga) 1:0

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona