Súťaž v Indii láka bývalé svetové hviezdy aj českých hráčov

NETKY.SK • 22 September 2014, 12:53 • 2 min
Súťaž v Indii láka bývalé svetové hviezdy aj českých hráčov

KALKATA - Pred októbrovým spustením novovzniknutej indickej futbalovej Super League sa každý z účastníkov snaží ohúriť zaujímavými menami v kádri a na trénerskom poste.

slovakia

left justify in out

Na súpiskách celkovo ôsmich klubov súťaže sa dajú nájsť viaceré hviezdy nedávnej minulosti, ktoré si chcú v závere bohatej kariéry vyskúšať exotickú ligu. Sú medzi nimi aj rôzni majstri sveta či Európy - Francúzi David Trezeguet, Nicolas Anelka, Robert Pires a Mikaël Silvestre či Taliani Alessandro Del Piero a Marco Materazzi. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na Brazílčana Elana, Španielov Luisa Garcíu a Joana Capdevilu, Švéda Fredrika Ljungberga alebo Nemca Manuela Friedricha.

 

V pozícii hrajúcich trénerov navyše budú účinkovať Angličan David James a spomenutý Materazzi. Na lavičkách sa objavia aj iné prestížne mená ako Brazílčan Zico, Angličan Peter Reid a bývalý kormidelník novozélandskej reprezentácie Ricki Herbert. 

 

V Indii bude pôsobiť silná česká enkláva. Medzi oktetom legionárov z ČR sa nachádza aj obranca Tomáš Josl známy z pôsobenia v Tatrane Prešov, ktorý bude hájiť farby NorthEast United FC, či brankár Marek Čech (Dillí Dynamos FC), ktorý v minulosti na Slovensku hrával za Žilinu a Trnavu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona