Sústredenie Podbrezovej malo byť kondičným, stal sa z toho lazaret

NETKY.SK • 18 Január 2017, 12:49 • 2 min
Sústredenie Podbrezovej malo byť kondičným, stal sa z toho lazaret

PODBREZOVÁ - Tréner "šťuky" jesennej časti futbalovej Fortuna ligy 2016/2017 ŽP Šport Podbrezová Marek Fabuľa je spokojný s podmienkami, ktoré jeho zverenci našli počas sústredenia na Táľoch. Nepotešili ho však viaceré zranenia, ktoré sa objavili v kádri Horehroncov.

slovakia

left justify in out

"Počas prvého týždňa spoločnej prípravy sme absolvovali sústredenie na Táľoch, kde sme opäť našli vynikajúce podmienky. Horšie to už bolo so zdravotným stavom hráčov, pretože Bernadina a Kostelný si priniesli zranenia z dovolenky, Podio prekonal aklimatizačnú virózu. V priebehu týždňa Breznaníka zradila päta a nakoniec v posledný deň si Djordjevič po zrážke so spoluhráčom nepríjemne narazil bok. O to nepríjemnejšie, že sú to všetci nosní hráči a týždeň, ktorý bol zameraný na kondíciu, potrebujú ako soľ," povedal pre oficiálny klubový web kouč Fabuľa.

 

Podbrezová má už za sebou prípravný duel proti druholigovému Popradu (1:1), najbližšie nastúpi v sobotu 21. januára proti Vítkoviciam. "V nasledujúcich týždňoch budú zaradené zápasy, v ktorých dostanú príležitosť všetci hráči a vzhľadom na zdravotný stav kádra budú doplnení aj mladšími z našej juniorky či staršieho dorastu. Zápasové zaťaženie bude polčasové a hráči vždy po odohraní zápasu absolvujú ešte behy mimo ihriska. Stále kladieme dôraz na kondíciu, no nezabúdame ani na futbalové veci. Súperi, s ktorými odohráme prípravné stretnutia, majú svoju kvalitu a napomôžu našej filozofii o budovaní silnej mentálnej odolnosti hráčov. Musia sa naučiť pracovať vo vysokom tempe, a to aj napriek kulminujúcej únave a zároveň úspešne zvládať zápas," dodal tréner Fabuľa.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies