Suspendácia Valckeho neovplyvní MS 2018, tvrdí ruský minister športu

NETKY.SK • 18 September 2015, 10:54 • 2 min
Suspendácia Valckeho neovplyvní MS 2018, tvrdí ruský minister športu

MOSKVA - Ruský minister športu Vitalij Mutko vyhlásil, že suspendácia Jeroma Valckeho z postu generálneho sekretára Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) negatívne nezasiahne do plánov organizačného štábu MS 2018. Tie sa budú konať v Rusku.

slovakia

left justify in out

"Všetky hlavné záležitosti, týkajúce sa majstrovstiev sveta, sú už dlhšiu dobu schválené. Ide konkrétne o rozpočet podujatia a program finálového turnaja. To sú veci, s ktorými sa nedá pohnúť," citovala agentúra TASS Mutkove slová.

FIFA vo štvrtok s okamžitou platnosťou zbavila Valckeho všetkých právomocí generálneho sekretára organizácie. Rozhodnutie platí až do odvolania. FIFA poverila svoju etickú komisiu, aby prípad vyšetrila.

 

Generálneho sekretára obvinili z nelegálneho predaja lístkov na atraktívne zápasy vlaňajšieho svetového šampionátu v Brazílii.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies