Sušič prehovoril Spahiča, vracia sa do reprezentácie

NETKY.SK • 11 November 2014, 13:47 • 2 min
Sušič prehovoril Spahiča, vracia sa do reprezentácie

SARAJEVO - Futbalový obranca Emir Spahič síce po nevydarených majstrovstvách sveta v Brazílii 2014 oznámil koniec kariéry v drese reprezentácie Bosny a Hercegoviny, ale všetko je už ináč.

slovakia

left justify in out

Podľa Sport1.de sa 34-ročný zadák (nar. 18. augusta 1980) z nemeckého Bayeru Leverkusen vracia do národného tímu, v ktorom dosiaľ nastúpil 77-krát. Tréner Safet Sušič ho začal prehovárať a rodák z Dubrovníka sa nechal "zlomiť".

 

Spahič si debut v reprezentácii odkrútil 7. júna 2003, od roku 2004 nosil na ľavom rukáve pásku. Jeho seniorská kariéra odštartovala v klube Čelik Zenica, potom pôsobil v tímoch GOŠK Dubrovník, NK Záhreb, Šinnik Jaroslavľ, Torpedo Moskva, Lokomotiv Moskva, Montpellier, FC Sevilla, Anži Machačkala a od júna 2013 je v Leverkusene, s ktorým má platný kontrakt do 30. júna 2016. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies