Sušenie ovocia.

NETKY.SK • 27 Jún 2012, 21:49 • 2 min
Sušenie ovocia.

Sušenie ovocia. Môj dom Najstaršou, najzdravšou a najlacnejšou konzervačnou metódou je sušenie.

slovakia

left justify in out

img

Najstaršou, najzdravšou a najlacnejšou konzervačnou metódou je sušenie. Vhodné je pre ovocie, zeleninu, huby a bylinky. Správnym sušením uchovávate farbu, chuť a vôňu. Výsledok závisí od sušičky. Ventilátor zaisťuje rovnomernú cirkuláciu teplého vzduchu na jednotlivé sitá. Vďaka zabudovanému termostatu je možné teplotu nastaviť podľa zvoleného druhu ovocia či zeleniny.  Sušenie prebieha niekoľko hodín. Ak máte veľkú záhradu a chcete sušiť väčšie množstvo, kúpte si sušičku na ktorú sa dajú dokupovať sitá. Tu sa dá na jeden raz usušiť až 15 kg na 30 sitách.

Zdroj: autor redakcia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies