Susedia sa sťažovali na McCartneyho hlučnú svadobnú hostinu

NETKY.SK • 11 Október 2011, 18:47 • 2 min
Susedia sa sťažovali na McCartneyho hlučnú svadobnú hostinu

Susedia sa sťažovali na McCartneyho hlučnú svadobnú hostinu

slovakia

left justify in out

img

Bývalý člen britskej skupiny Beatles sir Paul McCartney sa dostal do problémov s úradom, ktorý dohliada na dodržiavanie nočného pokoja. Jeho susedia sa totiž sťažovali na hlasnú hudbu z jeho nedeľňajšej svadobnej hostiny, trvajúcej dlho do noci.
McCartney (69) sa v nedeľu popoludní v Londýne po štvorročnom vzťahu zosobášil s Američankou Nancy Shevellovou. Na svadobnej hostine vystúpil najskôr sám, predstavil aj novú baladu, ktorú napísal pre svoju tretiu manželku.
Neskôr sa rozpútala búrlivá párty a hlasná reprodukovaná hudba už "nevoňala" susedom v bohatej štvrti St. John's Wood, v ktorej sa nachádzajú aj slávne štúdiá Abbey Road. McCartneyho nadránom navštívili pracovníci úradu a požiadali ho, aby hudbu stíšil. Keďže žiadosti vyhovel, nehrozia mu právne kroky, oznámila v pondelok miestna radnica.
McCartney by so svojimi hosťami mohol vytvoriť kapelu svetového formátu, ak by chcel skutočne vyhnať susedov z postele. Sám by si zahral na basgitare, bicie by prevzal Ringo Starr, gitár by sa chopili Ronnie Wood z kapely Rolling Stones a David Gilmour zo skupiny Pink Floyd a klávesov spolupracovník mnohých známych hudobníkov Jools Holland.
O časť hudobnej zložky večera sa postaral DJ Mark Ronson, mentor zosnulej Amy Winehousovej a blízky priateľ syna Johna Lennona, Seana. Svadba sa konala v deň nedožitých 71. narodenín Lennona. Medzi hosťami sa objavili aj televízna osobnosť David Frost, niekdajšia topmodelka Twiggy či vdova po Georgeovi Harrisonvi, Olivia.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies