Susedia Ivety Bartošovej: Za jej smrť sú zodpovedné médiá!

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 10:47 • 2 min
Susedia Ivety Bartošovej: Za jej smrť sú zodpovedné médiá!

PRAHA - Obyvatelia pražskej mestskej časti Uhříněves, kde Iveta Bartošová žila, poznali zosnulú speváčku inak, než ju videli v médiách milióny ľudí.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Spomínajú na ňu v dobrom, ako na usmievavú susedku, ktorá nikdy nezabudla pozdraviť. Talentovaná 48-ročná speváčka sa v utorok vybrala k neďalekej železničnej trati, kde pol hodiny pred poludním dobrovoľne ukončila život pod kolesami vlaku.

 

"Budeme na ňu spomínať v dobrom ako na susedku, ktorá vždy slušne pozdravila a my sme ju mali radi," uviedla pre český spravodajský portál iDNES.cz žena, ktorá býva v rovnakej ulici, kde stojí speváčkin dom. Žena vyčíta novinárom, že stávali pred vilou Ivety Bartošovej a nedali jej nikdy pokoj.

 

Pri dverách do jej domu sa objavili vetvičky orgovánu a horiace sviečky. V utorok večer už na ulici v malebnej, tichej pražskej štvrti vládol pokoj. 

 

 

Posledný rozruch tam popoludní spôsobil speváčkin manžel Josef Rychtář, ktorý sa po otriasajúcej správe o jej smrti psychicky zrútil a museli zasahovať policajti a lekári. Nakrátko ho odviezli na psychiatriu do pražskej časti Bohnice. Manželka Iveta si vzala život v deň jeho narodenín a údajne mu nechala list na rozlúčku.

 

Po návrate zo zdravotníckeho zariadenia Rychtář, ktorý predtým obvinil z úmrtia speváčky médiá, ukázal list napísaný paličkovým písmom v televízii Nova. Tento list s dátumom 25. 4. bol však určený Bartošovej 17-ročnému synovi Arturovi.

 

Napísala v ňom, že Artura nadovšetko miluje, ale ďalej už nevládze. Odkázala mu dom a všetky peniaze, ktoré jej zostali.

 

Bartošová spáchala samovraždu v blízkosti železničného prejazdu v Uhříněvsi. Vlak, ktorý ju zrazil, zastavil asi 200 metrov od prejazdu. Nemala pri sebe doklady, takže polícia musí totožnosť mŕtvej ženy overiť testom DNA.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies