SÚSCCH plánuje kúpiť srdcové chlopne za 2,27 mil. eur

NETKY.SK • 23 Február 2016, 11:50 • 2 min
SÚSCCH plánuje kúpiť srdcové chlopne za 2,27 mil. eur

BRATISLAVA - Stredoslovenský ústav srdcových a cievnych chorôb (SÚSCCH), a.s. plánuje nakúpiť srdcové chlopne v predpokladanej hodnote 2,27 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

slovakia

left justify in out

Podľa zverejneného predbežného oznámenia v Dodatku k Úradnému vestníku EÚ sa zákazka delí na 19 častí. "Predmetom zákazky je dodávka mechanických chlopňových protéz, biologických chlopňových protéz, anuloplastických ringov, aortálnych konduitov a bezstehových chlopňových protéz pre verejného obstarávateľa," píše sa v predbežnom oznámení.
Uchádzač bude povinný predložiť ponuku len na produkty, ktoré sa nachádzajú v databáze zdravotníckych pomôcok, vedenej Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv.


Stredoslovenský ústav srdcových a cievnych chorôb je jednou z troch špecializovaných nemocníc, ktorá poskytuje komplexnú starostlivosť o pacientov s kardiovaskulárnymi chorobami. Jeho poslaním je poskytovanie komplexnej ambulantnej a ústavnej starostlivosti o dospelých pacientov s chorobami srdca a veľkých ciev. Poskytuje špecializovanú starostlivosť o pacientov v odbore kardiológia, kardiochirurgia, anestéziológia a intenzívna medicína, angiológia a funkčná diagnostika. Ústav má právnu podobu akciovej spoločnosti, jediným vlastníkom akcií je štát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona