Susan Sarandon v minulosti randila s Davidom Bowiem

NETKY.SK • 26 Júl 2014, 11:12 • 2 min
Susan Sarandon v minulosti randila s Davidom Bowiem

LOS ANGELES - Americká herečka Susan Sarandon v minulosti randila s britským hudobníkom Davidom Bowiem. Šesťdesiatsedemročná rodáčka z New Yorku to uviedla pre americký portál The Daily Beast.

slovakia

left justify in out

Na otázku redaktora Marlowa Sterna, či v minulosti mala románik s niekým zo šoubiznisu, odpovedala, že áno. „Bolo medzi nimi pár známych, naozaj zaujímavých ľudí,“ vyjadrila sa Sarandon a následne prezradila, že jedným z nich bol aj rovnako starý Bowie. „Zaslúži si obdiv. Je výnimočný. Bowie je naozaj zaujímavý človek, je tiež bystrý. Má talent a maľuje a... je úžasný,“ dodala.

 

Susan Abigail Sarandon sa počas 45-ročnej hereckej kariéry objavila v desiatkach filmov a seriálov. Za stvárnenie Helen Prejean vo filme Mŕtvy muž prichádza (1995) získala Oscara. Na konte má tiež štyri nominácie na toto ocenenie a ďalších osem nominácií na Zlatý glóbus. Medzi najznámejšie filmy herečky patria: The Rocky Horror Picture Show (1975), Čarodejnice z Eastwicku (1987), Thelma a Louise (1991), Klient (1994), Druhá alebo prvá (1998), Kdekoľvek, len nie tu (1999), Alfie (2004), Wall Street: Peniaze nikdy nespia (2010) alebo Atlas mrakov (2012). 

 

David Bowie je jedným z najvýznamnejších hudobníkov v dejinách. Oceňované je najmä jeho novátorstvo zo 70. rokov minulého storočia, ktoré sa prejavilo na albumoch ako The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars (1972), Aladdin Sane (1973), Young Americans (1975) či Heroes (1977). Na konte má 24 sólových štúdioviek, pričom zatiaľ poslednou je The Next Day (2013). Medzi jeho najznámejšie skladby patria Space Oddity, Changes, Life on Mars?, Fame, Heroes, Ashes to Ashes, Under Pressure (feat. Queen), Let's Dance, China Girl alebo Dancing in the Street (feat. Mick Jagger). Držiteľa ocenenia Grammy, dvoch Brit Awards a tiež jednej Ivor Novello Award označila v roku 2002 BBC za 29. najvýznamnejšieho Brita v dejinách. Americký magazín Rolling Stone ho v roku 2004 vyhlásil za 39. najlepšieho interpreta v dejinách a 23. najlepšieho speváka histórie. V roku 1996 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies