Surový chce prelomiť smolu čísla 43 v Diname Minsk

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 15:35 • 2 min
Surový chce prelomiť smolu čísla 43 v Diname Minsk

MINSK - Hlavným cieľom slovenského hokejového útočníka Tomáša Surového v sezóne 2013/2014 je postup jeho tímu Dinamo Minsk do play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný rodák z Banskej Bystrice to uviedol v rozhovore pre oficiálny web minských "zubrov". "Nemá zmysel hovoriť o osobných cieľoch, základom je úspech kolektívu. Tým bude postup do vyraďovacej časti," prezradil skúsený slovenský reprezentant, ktorý si za pár dní v bieloruskej metropole zaobstaral byt a je pripravený naplno zaberať na spoločných tréningoch s novými spoluhráčmi. Pre Surového to bude prvá sezóna z dvoch v Minsku, v predchádzajúcej hral za HC Lev Praha, predtým aj za CSKA Moskva a Dinamo Riga. "Miestnu arénu som si už vyskúšal v pozícii hosťa a už vtedy som si vravel, že by som nebol proti pôsobeniu v Diname. Atmosféra je tu výborná, zázemie poskytuje všetko na vynikajúcu prípravu. Vedenie klubu prejavilo seriózny záujem o moje služby a ja som nemal dôvod nepodpísať zmluvu," pokračoval skúsený hokejista.

Pre pôsobenie v Diname Minsk si Tomáš Surový vybral tradičné číslo 43, no zástupcovia klubu mu pripomenuli, že nositeľom práve tohto čísla sa v minskom klube veľmi nedarilo. "Už v Pittsburghu som hral s číslom 43 a keď mám šancu, vždy si ho vyberiem. A čo sa týka toho, že v Minsku nosí toto číslo smolu? Urobím všetko pre to, aby som túto tendenciu zmenil," dodal vicemajster sveta z Helsínk 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies