Súrodenci, ktorí sa utopili, odbehli k jame bez vedomia rodiny

NETKY.SK • 13 Júl 2011, 11:04 • 2 min
Súrodenci, ktorí sa utopili, odbehli k jame bez vedomia rodiny

Súrodenci, ktorí sa utopili, odbehli k jame bez vedomia rodiny - Krimi Traja maloletí súrodenci, ktorí sa v pondelok večer (11. 7.

slovakia

left justify in out

img

Traja maloletí súrodenci, ktorí sa v pondelok večer (11.7.) utopili vo vybagrovanej jame s vodou v katastri Slovenského Nového Mesta, okres Trebišov, sa krátko pred tragickou udalosťou hrali doma na dvore, odkiaľ bez vedomia rodiny odišli.
      Uviedol to dnes otec jedného z chlapcov Milan Išky (27). Ten žije s matkou chlapcov ako jej druh.
      "Boli na dvore, hrali sa a z ničoho nič sa vyparili, prišiel som ich pozrieť a už boli vo vode," opísal Išky, ktorý za nimi skočil aj do vody.
      Keď prišiel k jame, zbadal na vode len jedno telíčko, dvaja súrodenci boli už pod vodou. Vylovenému chlapcovi dal spolu so svojím otcom umelé dýchanie. Zavolali pomoc.
      "Policajti, sanitka prišli, hodinu ich obživovali, ale nič," opísal ďalej tragickú udalosť Išky. Rodina už bola aj za starostom, termín pohrebu zatiaľ nie je známy.
      Súrodenci Nicolas (5), Mário (7) a Aurel (9) predčasne ukončili svoje životy v jame veľkej 80 krát 70 metrov v katastri obce Slovenské Nové Mesto. Podľa Iškyho chlapci viackrát k jame odbehli už aj predtým, ale nikdy sa tam nešli kúpať.
      Privolaný ohliadajúci lekár konštatoval smrť udusením, utopením a nariadil pitvu.
      "Trebišovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Demjanovičová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona