Šuplera potešilo druhé víťazstvo Donecka: Hráči ukázali charakter

NETKY.SK • 4 Október 2012, 09:17 • 2 min
Šuplera potešilo druhé víťazstvo Donecka: Hráči ukázali charakter

Šuplera potešilo druhé víťazstvo Donecka Hráči ukázali charakter - Hokej Iba z druhého víťazstva v riadnom hracom čase sa tešili hokejisti nováčika KHL Donbass Doneck v zápase s Dinamom Riga. Triumf 4 2, ktorý Ukrajinci dosiahli aj v úvodnom zápase sezóny

slovakia

left justify in out

img

Iba z druhého víťazstva v riadnom hracom čase sa tešili hokejisti nováčika KHL Donbass Doneck v zápase s Dinamom Riga.

Triumf 4:2, ktorý Ukrajinci dosiahli aj v úvodnom zápase sezóny na ľade bratislavského Slovana, sa však nerodil ľahko, čo na pozápasovej tlačovej konferencii zdôraznil aj slovenský kouč Donbassu Július Šupler.

"Chlapcom sa musím poďakovať, pretože o výsledku sa rozhodlo až záverečnej tretine," citovala Šuplera klubová internetová stránka. 

"Keď sme viedli 2:0, tak sme sa dopustili chýb. Bolo to pre nás ťažké. Viac ako polovicu zápasu sme hrali na tri útoky a to hráčov stálo veľa síl. Teší ma, že chlapci ukázali charakter a celý čas sa usilovali o víťazstvo." Šupler si myslí, že toto víťazstvo psychicky jeho hráčom pomôže. 

"Keď nie sú domáce víťazstvá, na psychike sa to prejaví. Tento triumf je preto pre nás cenný. Budeme pracovať tak, aby naše ďalšie kroky boli ešte presvedčivejšie a využívanie gólových príležitostí také, ako v tomto zápase."

Na otázku, ako zaspáva po víťazstvách, zareagoval: "Vždy si rovnako premietam zápas. Ešte nikto nenapísal knihu 'Ako pomôcť trénerovi po zápase. Každý sa s tým musí vyrovnať a nájsť na to správny recept. Čestne hovorím, je to veľmi ťažké."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies