Šuplera inšpirovala Tichonovova kombinačná hra

NETKY.SK • 27 November 2014, 10:57 • 2 min
Šuplera inšpirovala Tichonovova kombinačná hra

MOSKVA - Štvrtkovú poslednú rozlúčku s legendou sovietskeho i svetového hokeja Viktorom Tichonovom nemohol v Moskve vynechať ani skúsený slovenský kormidelník Július Šupler. Šesťdesiatštyriročný Popradčan v minulosti pracoval v Kontinentálnej hokejovej lige a v CSKA Moskva spolupracoval aj priamo s nedávno zosnulým výnimočným trénerom.

slovakia

left justify in out

"Viktor dosiahol najväčšie úspechy na svete spomedzi všetkých koučov. Pre hokej urobil veľmi veľa. Sovietska kombinačná hra bola pre mňa vzorom, inšpiroval som sa ňou. To, že som pracoval v CSKA, je zásluha práve Tichonova. Sledoval ma počas pôsobenia v Rige. Stretnutia s ním zostanú navždy v mojej pamäti," povedal pre portál Championat.com bývalý kormidelník reprezentácie SR, viacerých slovenských extraligových klubov či mužstiev KHL Dinamo Riga, CSKA Moskva a Donbas Doneck. 

 

Viktor Tichonov zomrel v pondelok 24. novembra po dlhej chorobe vo veku 84 rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies