Šupler po prehre so Spartakom: Hráči musia zlepšiť efektivitu v útoku

NETKY.SK • 1 Október 2012, 08:19 • 2 min
Šupler po prehre so Spartakom: Hráči musia zlepšiť efektivitu v útoku

Šupler po prehre so Spartakom Hráči musia zlepšiť efektivitu v útoku - Hokej Slovenský tréner ukrajinského hokejového nováčika KHL Donbassu Doneck Július Šupler po domácej prehre so Spartakom Moskva 0 1 po samostatných nájazdoch konštatoval, že to bol vyr

slovakia

left justify in out

img

Slovenský tréner ukrajinského hokejového nováčika KHL Donbassu Doneck Július Šupler po domácej prehre so Spartakom Moskva 0:1 po samostatných nájazdoch konštatoval, že to bol vyrovnaný zápas.

"Mali sme rovnaký počet gólových príležitostí ako súper. Musím ale vyzdvihnúť skutočnosť, že bod sme získali vďaka dobrej hre v obrane a podržal nás brankár," citovala Júliusa Šuplera klubová internetová stránka."Sem-tam nám pomohlo aj šťastie. V predĺžení sme mohli skórovať my aj súper. Máme na čom pracovať, musíme túto zlú sériu prerušiť. Hoci sme skúšali viacerých hráčov, nie všetko nám vyšlo. Našou úlohou je zlepšiť sa v realizácii gólových príležitostí, ako aj v samostatných nájazdoch."

V súvislosti s dobrou hrou obrany spomenul dvoch hráčov. "V určitých momentoch hrá spoľahlivo Babčuk. Výborný v obrane a v podpore útoku je Podhradský. No nemôžem hovoriť len o nich dvoch. Všetci bojovali, všetci výborne pracovali. No musíme popracovať na našej efektivite v útoku."

Najbližšie, v stredu 3. októbra, čaká Donbass na jeho ľade Dinamo Riga. Teda súper, v ktorom Július Šupler v predchádzajúcich sezónach pôsobil. "Pre mňa je dôležitý každý zápas," uviedol v odpovedi na otázku, či to bude pre neho najdôležitejší zápas. "Na zápas s Dinamom sa budeme pripravovať tak, ako aj na druhých súperov. Áno, bol som trénerom v tom mužstve, ale my urobíme všetko pre to, aby sme prerušili túto neúspešnú sériu."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies